Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η ιστορία, η δράση και το ποιόν της Χρυσής Αυγής


      Αυτό το βίντεο είναι απόσπασμα του άρθρου “ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” από το JUNGLEReport. Παρουσιάζει διεξοδικά τη δράση και τις δολοφονικές επιθέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής , ενώ καταδεικνύει με αναμφισβήτητο τρόπο τις ιδεολογικές βάσεις της οργάνωσης αυτής.
      Για να είμαστε ειλικρινείς η Χρυσή Αυγή δεν είναι κάτι που έσκασε σαν βόμβα τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Είναι μία στρατιωτικά πειθαρχημένη οργάνωση που βρίσκεται στην επιφάνεια των κοινωνικών εξελίξεων πάρα πολλά χρόνια.
      Έχει τις ρίζες της στην ακροδεξιά οργάνωση “4η Αυγούστου” ενώ ο γενικός γραμματέας της , Νίκος Μιχαλολιάκος υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος της νεολαίας Ε.Π.ΕΝ , κόμματος που ιδεολογικά υπεράσπιζε το καθεστώς της Χούντας των συνταγματαρχών και ιδρύθηκε το 1984 από τον τότε έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού , ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
      Απ ' την άλλη τα μέλη της Χρυσής Αυγής  δεν έχουν διστάσει να υπερτονίσουν κατ επανάληψη τα φιλοναζιστικά τους αισθήματα. Οι ίδιοι προσπαθούν να αποποιηθούν την “ταμπέλα” ΝΕΟΝΑΖΙ. Τα εκτενέστατα ,όμως, άρθρα - φόροι τιμής στον Αδόλφο Χίτλερ και στο Γ' Ράιχ , οι ναζιστικοί χαιρετισμοί που βλέπουμε διαρκώς στα διάφορα blogs (και τώρα πλέον) και στις ειδήσεις και οι πόζες με φόντο είτε τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης είτε τα εμβλήματα των SS είτε ΚΥΡΙΩΣ τη σβάστιγκα του Γ Ράιχ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας σχετικά με την πραγματική ιδεολογία των ανθρώπων αυτών. Των ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται πατριώτες την ίδια στιγμή που υμνούν και δοξάζουν έναν από τους μεγαλύτερους δήμιους του ελληνικού λαού , τον Αδόλφο. Τον άνθρωπο που έσπειρε το θάνατο και τον τρόμο σε  χιλιάδες συμπατριώτες μας. Αυτοί λοιπόν είναι οι πραγματικά ανθέλληνες! Πώς είναι δυνατόν λοιπόν σήμερα ο λαός αυτός να αναζητά πατριωτικό στήριγμα στους υμνητές των δολοφόνων των παππούδων μας;
       ΕΛΛΗΝΕΣ πριν από κάθε σας απόφαση , σκεφτείτε το εξής: λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι μοιραίο να την ξαναζήσει. Αποτρέψτε  το φαινόμενο αυτό και μην πιστεύετε στα ψέματα και στον δήθεν πατριωτισμό που πουλάνε.

Υ.Γ. τα προαναφερθέντα άρθρα –φόροι τιμής στον Αδόλφο και πάρα πολύ υλικό θα ακολουθήσουν στις επόμενες δημοσιεύσεις.

Libertad

1 σχόλιο: