Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στα άδυτα της Χρυσής Αυγής

Το άρθρο αυτό έχει σκοπό τη συλλογή στοιχείων που αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή πρόκειται για συμμορία τραμπούκων, υπόδικων και μαφιόζων. Όποιος διαθέτει κι άλλες αποδείξεις παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Μετά την διασταύρωση των πληροφοριών θα προστίθενται στο συγκεκριμένο άρθρο.
Αρχίζουμε:

1) Υποστηρίζουν τον Αδόλφο Χίτλερ και το Γ' Ράιχ με εξώφυλλα και κάθε λογής επαινετικά άρθρα τόσο στην επίσημη φυλλάδα τους, αλλά και στο περιοδικό, με όνομα 'Αντεπίθεση', που εκδίδει η νεολαία της.


2) Είναι υποστηρικτές των Ταγμάτων Ασφαλείας της κατοχής, των Χιτών και των Ταγμάτων των Ευζώνων.




3) Δυστυχώς για σένα, πατριώτη Ορθόδοξε Έλληνα, ο παγανιστής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος έχει εκφράσει επανειλημμένα την πίστη του στον Μέγα Θεό Πάνα ο οποίος κάνει συχνά πυκνά την εμφάνιση του στους τσοπάνηδες της Αρκαδίας (Τεύχος Αυγ-Σεπτ).



4) Είναι πολέμιος της Δημοκρατίας αφού ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ήταν μέλος της ΕΠΕΝ, νεολαία η οποία υπεράσπιζε το καθεστώς της χούντας των Συνταγματαρχών. Ιδρυτής της οργάνωσης ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν πραξικοπηματίας και πρωτεργάτης της κατάλυσης της ελληνικής δημοκρατίας την περίοδο 1967-1974.


5) Η ψήφος στη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι ψήφος στην πιο αισχρή πλευρά του συστήματος και όχι ψήφος κατά του συστήματος. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν βρει προστασία είτε πίσω από διμοιρίες των ΜΑΤ είτε επιτίθενται σε συνεργασία με τις κρατικές κατασταλτικές δυνάμεις σε διαδηλωτές είτε φυγαδεύονται ακόμα και μέσα στην Βουλή.




6) Είναι τραμπούκοι, στρατόκαυλοι με ασπίδες και ελληνικές σημαίες που εύκολα μετατρέπονται σε φονικό όπλο προς μετανάστες, αριστερούς, αναρχικούς, ομοφυλόφιλους και οποιονδήποτε άλλο δεν ταιριάζει στα άρια πρότυπά τους. Δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις έχουν καταγραφεί.



7) Ο παράφρων αρχηγός τους, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, εκτός από παγανιστής και χουντικός, έχει συμμετάσχει σε βομβιστικές επιθέσεις και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 13 μηνών. Πέρα από αυτό, η λέξη χούλιγκαν αποτελεί γι' αυτόν κολακεία καθώς εκσφενδονίζει καρύδα σε συνομιλητή του απειλώντας τον ότι θα τον πλακώσει στο ξύλοαπειλεί τον Άκη Παυλόπουλο ότι θα χρειαστεί σωματοφύλακες και χαιρετάει ναζιστικά στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηνών συνοδευόμενος, φυσικά, από τα σωματώδη τσιράκια του. Δούλευε, επίσης, για λογαριασμό της ΚΥΠ, γνωστό παράρτημα της CIA. (Απόδειξη μισθοδοσίας στον Μιχαλολιάκο και λοιπούς 'προστάτες του έθνους')


8) Εκτός από τον Μιχαλολιάκο, 3 ακόμη υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής θα παρουσιαστούν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Ο Χρήστος Ρήγας, πρωτοπαλίκαρο του δολοφονηθέντος μαφιόζου Μπάμπη Λαζαρίδη, ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο εν λόγω 'κύριος' κατηγορείται για δύο δολοφονίες και για μία απόπειρα δολοφονίας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής δικάζεται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Τέλος, η Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθηνών και γνωστή με την τηλεοπτική λεζάντα 'κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα', κατηγορείται για συμμετοχή σε ομάδα που μαχαίρωσε Αφγανό αλλά και για επίθεση στον Αλέκο Αλαβάνο και την Ελένη Πορταλιού. (Σχετικό Δημοσίευμα)




Τώρα, λοιπόν, θα τους ξαναψήφιζες;


ΥΓ: Τον Καιάδα δεν τον ξεχάσαμε, απλά γελάμε.

Ευχαριστούμε: jungle-report.blogspot.com
                          athens.indymedia.org



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου