Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σχετικά με τον τραμπουκισμό στα γραφεία του ΣΕΚ






     Ήταν αναμενόμενο πως ακόμα και μετά την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο οι Χρυσαυγίτες θα συνέχιζαν όλες τις «φιλειρηνικές» δράσεις τους.
     Το μεσημέρι λοιπόν της Πέμπτης , δεκάδες μέλη της Συμμορίας , Χρυσή Αυγή, «πολιόρκησαν» τα γραφεία της αριστερής οργάνωσης ΣΕΚ στην οδό Αναξαγόρα στην Ομόνοια.
    Τα επεισόδια ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης όταν μέλη του ΣΕΚ διαμαρτυρήθηκαν για τον ξυλοδαρμό ενός μετανάστη. Αμέσως εμφανίστηκαν από τα στενά πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία εγκλώβισαν τα μέλη του ΣΕΚ μέσα στα γραφεία τους, τα οποία πολιόρκησαν εμποδίζοντάς τους να φύγουν.
    Στο χώρο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν επενέβησαν. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν τελικά μόνα τους από τον χώρο λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι.
     Το γεγονός αυτό ασφαλώς δεν εκπλήσσει κανέναν αφού τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι φημισμένα για τους τραμπουκισμούς εναντίον διάφορων κοινωνικών και πολιτικών ομάδων. Εμείς απλά , ως μαθητές , επαναλαμβάνουμε την ανάγκη να καταλάβει ο κόσμος τι εστί Χρυσή Αυγή και να τους απομονώσει το γρηγορότερο , διότι τέτοιες ενέργειες θα αυξάνονται και θα πληθύνονται όσο «τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες» θα αλωνίζουν με την συναίνεση των «αγανακτισμένων» πολιτών.

Υ.Γ. Η αναφορά στο ΣΕΚδεν έχει καμία απολύτως σχέση με εμάς και τους σκοπούς του blog. Αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο λόγω του σημερινού γεγονότος.


   Libertad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου