Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

                   


      Σήμερα έγινε η ορκωμοσία της νέας Βουλής . Οι νεοεκλεχθέντες φυσικά βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την ίσως πιο ιστορική στιγμή της οργάνωσης τους.
      Το οξύμωρο όμως της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι οι 21 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με το ζωντανό θρύλο του τόπου αυτού , τον ήρωα και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης , Μανώλη Γλέζο . Και η απορία που μας γεννιέται αυτόματα είναι : αν ήξερε ο άνθρωπος αυτός πως μετά απο μερικά χρόνια οι υμνητές του Ναζισμού θα έμπαιναν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα κατέβαζε άραγε της σημαία με τη χιτλερική σβάστιγκα ;;
       Εκτός όμως απ την ιστορική άποψη του σημερινού γεγονότος , πρέπει να παραδεχθούμε πως έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μία πολύ δυσάρεστη πραγματικότητα. 21 μπρατσοφόροι , άνθρωποι που ως επί το πλείστον η μόνη εκπαίδευση που έχουν είναι στις πολεμικές τέχνες και στις στρατιωτικές καταδρομές , πέρασαν το κατώφλι του συμβόλου της Δημοκρατίς. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς , όσο  αναποτελεσματικά και αν λειτουργεί το πολίτευμά μας , παραμένει Δημοκρατικό και αυτό δυστυχώς μπορούν να το κατανοήσουν μόνο όσοι έχουν ζήσει στην ανελευθερία και έχουν βιώσει το μένος της δικτατορίας. Επιστρέφοντας λοιπόν στο θέμα μας , οι μπράβοι και οι bodybuilders εμφανίστηκαν σήμερα στη Βουλή με το χαμόγελο ως τα αφτιά , ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο και είναι έτοιμοι να αναλάβουν κοινοβουλευτική δράση για τουλάχιστον 1 μήνα. Ας τους αφήσουμε λοιπόν να νιώσουν την ηδονή της εισόδου στη Βουλή για 30 μέρες και μετά να δώσουμε ένα ΤΕΛΟΣ στο κακόγουστο αυτό παραμύθι που ζούμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες.
      Ο ελληνικός λαός στις 17 Ιουνίου έχει την ευκαιρία να διορθώσει τις επιλογές του. Εμείς ασφαλώς δεν προτρέπουμε κανέναν σε ποια ιδεολογική γραμμή θα κινηθεί , ΖΗΤΑΜΕ όμως να καταλάβει ο κόσμος το πόσο επικίνδυνη είναι η παρουσία των ανθρώπων αυτών , των Νεοναζί στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Πρέπει οπωσδήποτε να αποτρέψουμε την επανεμφάνιση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ πόσω μάλλον στη χώρα που αντιστάθηκε με τόσο θάρρος και σθένος ενάντια του.


Υ.Γ.  η αναφορά στο Μανώλη Γλέζου δεν γίνεται λόγω κάποιας συμπάθειας στον ΣΥΡΙΖΑ αλλα γιατί αποτελεί αναμφίβολα μια σπουδαία φυσιογνωμία της χώρας μας.

Libertad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου